Hoe werken golfclubs?

"We laten ze werken".

We maken een aantal golfclubs voor verschillende golfsituaties. Een ervaringsrapport Welke Flex Skischoen weergeven. Onze golfclub reviews zijn hier beschikbaar: Golf Clubs Reviews. We zullen het toevoegen van meer clubs als we ze ontvangen. We staan in contact met de Golf World Masters. Zij zullen hun nieuwste club dit jaar bekend maken. We zullen een lijst hebben van alle nieuwe clubs. Blijf op de hoogte voor die.

Ik weet niet hoe ik een club moet beoordelen, maar ik zal het een eerlijke kans geven als het het waard is. De beoordeling van een club is zeer subjectief, maar een paar dingen zijn zeer duidelijk. Ook Telescoop Krabpaal is het proberen waard. Bijvoorbeeld: Vind je het gevoel van de club leuk? Voelt het comfortabel? Past het in je hand? Is de grip comfortabel en stevig? Is het een goed ontworpen en vervaardigde club? Hoe goed voelt het gewicht op de club? Biedt de grip voldoende controle en hefboomwerking om foto's te maken met de club? Is het gezicht van de club lekker fris op weg naar boven en op weg naar beneden? Voelt de schommel soepel en gemakkelijk te bedienen aan? Dit is niet gemakkelijk te beantwoorden, maar hoe meer je leert over een club, hoe makkelijker het is om de rating van een club te beoordelen. Dat is wat ik hier ben om te doen. Voor mijn eigen testen gebruik ik voor elke club het EY ITG golfclubmodel. Voor sommige clubs (zoals mijn TaylorMade driver), gebruik ik ook de Roddick P-4 en de Brooks driver voor de rating. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals golfclub Test. In elk van deze beoordelingen, zal ik een korte beoordeling, evenals een volledige beoordeling. Laten we beginnen met de EY ITG.

Eerste indrukken

Toen ik voor het eerst de doos voor deze club opende, was ik een beetje teleurgesteld om een paar dingen te zien. Ten eerste, ik denk dat het interessant is dat de ITG is niet vermeld als een club die "voelt goed." Als ik moest raden, zou ik zeggen dat het gevoel van deze club is eigenlijk nogal slecht. Echter, als het product is getest en de prestaties werd vergeleken met andere clubs van EY (met inbegrip van een TaylorMade driver), ik denk dat dit is wat ze bedoeld. De EY ITG is de eerste golfclub van het bedrijf met een eigen maatproces. Dat betekent dat de club is gemaakt om dezelfde grootte golfer passen.

Mijn eerste indruk van deze club is het "gevoel" dat het heeft. Er is een mooi, consistent, gevoel van gewicht op de schacht. Ik hou van het gevoel van de schacht, maar voor mij is er niets bijzonders aan deze schacht. Het is een goede pasvorm, maar het is geen geweldige match. De club, zoals ik al eerder zei, is niet een uitzonderlijk goede match voor mij. De as voelt precies goed voor mijn 5'4 "frame, en ik vind dat de as goed past. Echter, toen ik nadwoog of ik deze club wilde kopen, kwam ik erachter dat de prijs gewoon te goed was. Er zijn een aantal zeer scherp geprijsde golfclubs die duurder zijn, maar ze zijn de clubs die perfect werken en ik wil niet dat in mijn handen. Dit is een geweldige club voor de prijs die u betaalt voor.