About me

Ik ben geboren in Nederland, ben opgegroeid in New York City en heb de afgelopen twee jaar in zowel Europa als Noord-Amerika gewoond. Ik studeer internationale betrekkingen en studeer aan de Internationale Universiteit in Rotterdam. Mijn passie is voor golf en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn spel te verbeteren en nieuwe ervaringen te verkennen. Ik werk graag met studenten en de golfgemeenschap. Mijn blog gaat vooral over mijn eigen ervaringen, maar af en toe deel ik mijn gedachten met andere golfers en andere sporten. Ik probeer het kort en eenvoudig en zo informatief mogelijk te houden. Mijn doel is om zo vaak mogelijk te posten over mijn ervaringen en mijn beste tips met u delen.

Ik hoop dat je de tijd nemen om te lezen door middel van deze site en kom vaak terug om te controleren wat ik te zeggen heb.

Op sociale media vind je me op Facebook, Twitter en Instagram. Ik zal schrijven over alle onderwerpen met betrekking tot golfclubs en golfuitrusting. Naar mijn mening, een grote golfclub moet een veilig hulpmiddel om te spelen en veilig te spelen, hoe minder je risico met uw golfclub. U moet de beste apparatuur en best practices gebruiken. Je moet je geld niet verspillen.

Dit bericht is een fragment uit mijn nieuwe boek over golfapparatuur en het gebruik ervan. Je leest het hier. In het boek schrijf ik over wat ik denk dat het belangrijkste aspect van een grote golfclub: Het moet veilig zijn, het mag geen schade toebrengen aan u of uw golfclub. Mijn ervaring door de jaren heen op het gebied van golfuitrusting, evenals mijn persoonlijke ervaringen, zijn enkele van de dingen die ik met u delen in dit boek. Hoe laten we dit allemaal voor ons werken? Ik weet niet veel over golf apparatuur of wat er gebeurt in golf apparatuur fabrieken, maar ik kan zeggen dat als er zoiets als golf apparatuur fabriek veiligheid, zou het de tweede beste in de wereld.

Mijn Ebook, die wordt genoemd Golf Clubs 101: Een uitgebreide gids voor de beste golfclubs voor elke golfer kan worden gekocht in eBook formaat, voor ongeveer $

Ik ben een Golf club specialist die persoonlijk heeft beoordeeld en geselecteerd veel van de topclubs op de markt en de club die ik gebruik om te concurreren en te winnen in vele toernooien. Ik heb ook een boek geschreven over golfclubs, Golf Clubs 101, beschikbaar in Kindle formaat. Het boek zal worden uitgebracht op 13 juni 2013, dus ik dacht dat ik zou dit bericht met u delen vandaag. In deze post zal ik de "top 10 beste" golfclubs voor elke golfer. Ik weet dat de meesten van jullie een lijst hebben van jullie top 10 golfclubs. Het is bijna onmogelijk om te komen met de top 20, toch? 1. Royal Club Pro: Royal Club Pro: Ik denk dat de meesten van jullie het lezen van deze blog hebben gebruikt Royal Club Pro.

Ik heb veel ervaring, want ik ben in mijn vroege twintiger jaren en zijn het spelen van golf voor een zeer lange tijd. Ik heb gespeeld met de meeste van de beste golfers en ben momenteel spelen met de enige echte Justin Rose.

Ik zal het plaatsen van een nieuw artikel elke week over mijn ervaringen spelen met deze twee golfers, mijn analyse van hoe mijn spel te verbeteren en hopelijk succes te vinden ook. Als u genieten van het lezen over mij, alsmede het spel van golf en de golfclubs die ik heb geprobeerd, dan zul je zeker graag mijn berichten! Het volgende artikel zal betrekking hebben op een onderwerp dat ik denk dat zal helpen veel golfers vinden van de juiste golfclubs om hun spel te verbeteren. Laten we beginnen! Ik denk dat een van de grootste hindernissen die golfers moeten overwinnen is het feit dat veel golfclubs exact dezelfde geometrie hebben. Ze hebben dezelfde diameter en gewicht, maar de clubs zelf zijn verschillende maten en vormen.

Toen ik deze blog in 2007 begon was het vooral over het vinden van een goede golfclub. In de loop der jaren is mijn kennis over het onderwerp geëvolueerd. Vandaag ga ik nog een stapje verder. Ik wil u een uitgebreid verslag geven over de topgolfclubs, op de best mogelijke manier voor uw golfspel, en ook op een zeer gemakkelijk te begrijpen manier. Ik hoop dat je geniet van mijn rapporten.

In deze blog ga ik de informatie presenteren van een recente studie die ik heb gedaan over de beste golfclubs in elke stijl van golf. Ik zal je ook laten zien hoe je erachter komt welke club de beste is in een specifieke situatie of jouw spel. Het is een must-read voor u als golfer. Ik hoop dat je het informatief en leuk vindt. Ik ben erg blij om met u te praten en u te voorzien van nuttige informatie. Als je vragen hebt, geef dan gerust commentaar of stuur me een e-mail.